Wat is het geheim achter de bejubelde carpaccio van De Bourgondiër Catering in Ede? Welk luxe broodje bestellen de meeste bedrijven hier als lunch? En hoe komt De Bourgondiër Catering Ede eigenlijk aan zijn naam? Eigenaren Edwin en Sandra Lodder kennen alle antwoorden. Dit is hun verhaal.

Van jeugdige belofte tot topbedrijfscateraar in Ede

“Ja, toen hadden we nog verkering”, grinnikt horecaman Edwin. “Zolang is het al geleden dat ik tegen Sandra zei: als ik ooit een eigen zaak begin, noem ik die naar het restaurantje in Bilthoven vlakbij waar Sandra woonde: De Bourgondiër.” De naam sprak mij meteen aan. In 2006 was het zover. Het werden zelfs twee zaken: een restaurant en een gelijknamig cateringbedrijf. Beide bedrijven groeiden zo hard, dat het stel besloot om het restaurant in 2021 te sluiten. Daardoor ontstond meer rust en ruimte voor het gezin. En meer focus op Edwins passie: goede, betaalbare catering verzorgen voor bedrijven in Ede en omgeving.

Aandacht, kwaliteit en lekker eten en drinken

“De naam De Bourgondiër - levensgenieter - past perfect,” vertelt Sandra. “We laten mensen graag genieten van goed eten en persoonlijke aandacht. Edwin IS gewoon De Bourgondiër. Hij houdt van pure producten en spontaniteit en is het boegbeeld van Catering Ede. Hij kan zijn creativiteit kwijt in de keuken en bezorgt alles zelf: lunches, borrelhapjes, overwerkmaaltijden en buffetten. Vaak is hij echt een verlengstuk van de bedrijven die bij ons bestellen. En ik ondersteun hem op de achtergrond, met de administratie en de website.”

Zelfgemaakte sauzen, soepen, broodjes, stoofpotten en buffetten

“Thuis worden ze wel eens gek van me”, bekent Edwin. “Ik vind het leuk om dingen uit te proberen en onze klanten van Catering Ede te verrassen. Bijvoorbeeld met een mooi olietje of kruiden die we van vakantie meenemen. Sandra en de kinderen zijn vaak proefpersoon voor van alles: een nieuwe soep, tapenade, saus, ovenschotel of een stoofpotje. Of laatst voor gerechten voor een Mongolisch buffet. Daar had een klant speciaal om gevraagd. Leuke uitdagingen zijn dat. Al zijn de reacties thuis niet altijd even enthousiast hoor. Die variëren van: we groeien dicht zo, tot doe dit maar niet meer!”

Catering Ede - luxe broodjes

Luxe broodjes

Een lunch topper en het geheim van de carpaccio

Wat wel een absoluut blijvertje is, is de carpaccio. Daar komen klanten soms zelfs voor aan de deur. Het geheim? Edwin: “Dat zit hem in de zelfgemaakte truffelmayonaise, die geeft dit gerecht zijn unieke smaak.” En wat zijn andere succesnummers van De Bourgondiër Catering Ede? Sandra: “Poeh, dat zijn er te veel om op te noemen. Denk bijvoorbeeld aan het veel bestelde luxe broodje Boeren gezond. En aan het houthakkersbuffet, dat is ons zelfbedachte alternatief voor barbecueën: veel gezelliger en handiger als klanten hun gasten willen laten netwerken.”

Over maatwerk en bestelgemak bij Catering Ede

Wat is het mooiste compliment dat klanten hen ooit gaven? Sandra: “Dat alles klopt. Dat we constante kwaliteit leveren, echt met ze meedenken, niet schreeuwerig zijn en correcte facturen sturen. En dat we eigenlijk geen cateringvraag te lastig vinden.” Edwin: “Dat klanten ons zo vertrouwen dat ze me de vrije hand geven. Of dat ze verrast zijn dat ze hier voor een op maat gemaakte bedrijfsbestelpagina kunnen kiezen. Wil een klant daarop bijvoorbeeld alleen een veganistisch assortiment hebben staan? Of meer vegetarische broodjes en gerechten en minder vlees? Dat kan allemaal.”

Catering Ede - verse sapjes

Sapjes

Wilt u weten wat De Bourgondiër Catering Ede voor u kan betekenen?

Of bent u benieuwd hoe het lekkerste broodje carpaccio van de regio smaakt? Vul dan het contactformulier in. Of bestel direct! Er gingen u al veel tevreden scholen, trainingsbureaus en andere bedrijven voor.

914

Overwerkmaaltijden

2914

Belegde broodjes

3253

Tevreden klanten

579

Buffetten